Met een gerust gevoel meer ontdekken en ondernemen

Volg jouw eigendom

Bezit jij een prachtige oldtimer, gepersonaliseerde sportmotor of super-de-luxe caravan? Deze staan niet altijd in het zicht, maar je bent er wel zuinig op!

Gebruik van een GPS-tracker voor jouw eigendom

Een GPS-tracker van Folloow geeft je inzicht in de live locatie van een object of voertuig. Koppel deze daarom aan jouw prachtige zeilboot, oldtimer of misschien zelfs unieke muziekinstrument! Via het online platform kun je altijd zien waar deze eigendommen zijn. Maar niet alleen kun je deze altijd raadplegen, je kunt zelf ook meldingen instellen voor bepaalde activiteiten. Door een geografische zone vast te stellen waar het eigendom normaal gesproken staat, krijg je een bericht wanneer het deze zone verlaat. Zo kun je inspelen op de gebeurtenissen wanneer dit echt nodig is. Diverse rapportages geven je ook de mogelijkheid om belangrijke informatie te downloaden of automatisch dagelijks, wekelijks of maandelijks te ontvangen via e-mail.

GPS-trackers voor jouw eigendom

Er zijn veel verschillende situaties te bedenken waarin je graag de locatie van jouw eigendom zou weten. Het gebruik van een GPS-tracker van Folloow maakt dit mogelijk! Via een duidelijk online platform kun je altijd achterhalen waar jouw unieke eigendom is. Ideaal om van gebruik te maken wanneer jouw eigendom niet verzekerd kan worden, maar je niet zonder kunt als deze kwijt raakt of gestolen wordt. 

De voordelen en specificaties op een rijtje:

Met het gebruik van Folloow GPS-trackers verlies je jouw unieke of mooie spullen nooit uit het oog. Zo geniet je van de volgende voordelen:

 • Live het object of voertuig volgen
 • In 88 landen en heel europa te gebruiken
 • Notificaties en alarmeringen per sms en email
 • Gebruik van beveiligde zones
 • Rapportages inzichtelijk via een download
 • 12 maanden historie in te zien
 • Makkelijk te gebruiken online platform

Het online platform

In jouw persoonlijke omgeving van het Folloow platform stel je de automatische meldingen of rapportages in die je wilt ontvangen. Dit kan over alle gebeurtenissen die je zelf belangrijk vindt, per mail, pushbericht of SMS. Hierna ontvang je altijd, automatisch meldingen bij belangrijke gebeurtenissen als beweging, diefstal, sabotage of het verlaten en binnentreden van een zone!

Het gebruik van Folloow in 4 makkelijke stappen

Hoe kun je Folloow gemakkelijk in gebruik nemen voor jouw unieke eigendom? Volg daarbij onderstaand stappenplan:

 1. Koop jouw GPS-tracker in de webshop…
 2. Installeer gemakkelijk de tracker op het voertuig of laat je hierbij helpen door Folloow
 3. Stel online de omgeving in, met de meldingen die jij wilt ontvangen
 4. Volg jouw unieke eigendom waar en wanneer je wilt! 

Interesse in een GPS-tracker voor jouw eigendom?

Schaf deze dan gemakkelijk aan in de webshop! Bekijk hier ook de informatie over de verschillende soorten trackers en onze bijpassende service.

Interesse in een volgsysteem van Folloow?

Neem dan gemakkelijk contact met ons op en licht jouw situatie toe. Wij denken vrijblijvend met je mee!

We helpen je graag verder.

Stuur ons een berichtje of stel je vraag via de telefoon! Wij hechten veel waarde aan jouw vraag en staan je snel en vriendelijk te woord.

+31 (0)85 2109011 +32 (0)3 500 95 95 sales@folloow.com

Ma. t/m vr. van 08.30 tot 12.00 uur
en van 13.00 tot 17.00 uur
Reactie binnen 24 uur

Neem contact met mij op