Met een gerust gevoel meer ontdekken en ondernemen

Rittenregistratie

Met het gebruik van Folloow GPS trackers, krijg je meer inzicht in jouw voertuigen en de inzet ervan door het personeel. Zo geniet je van de volgende voordelen: 

 • Compleet overzicht in ritten en routes
 • Conform de eisen van de belastingdienst
 • Automatische registratie van de gegevens
 • Inzicht in de gereden snelheden
 • Notificaties en alarmeringen via e-mail
 • Eenvoudig te exporteren data
 • 36 maanden inzicht in de historie
 • Makkelijk te gebruiken software
Voordelen GPS-trackers van Folloow

Onze voordelen

Veiligheid
De trackers zijn uitgerust ter preventie van diefstal, met o.a. startonderbreking en bewegings- en sabotagemeldingen
Registratie
Eenvoudige rittenregistratie, inclusief chauffeurs ID en een snelle onderhoudsplanning
Tracking
Volg alles in onze gebruiksvriendelijke app of portal, inclusief eenvoudige uitdraai van rapportages
Service
Folloow installeert de voertuigvolgsystemen op locatie én u krijgt 3 jaar garantie op alle hardware. Onze service is bovendien maandelijks opzegbaar
Betrouwbaar
Onze kwaliteitstrackers zijn een betrouwbare bron van info voor al uw waardevolle voertuigen

Voordelen GPS trackers van Folloow

 • Compleet overzicht: de GPS trackers van Folloow bieden en allesomvattend overzicht van ritten en routes, waardoor je volledige controle hebt over de activiteiten van jouw voertuigen
 • Conform eisen Belastingdienst: Onze trackers voldoen aan de eisen van de Belastingdienst, waardoor je zeker bent van een nauwkeurige en wettelijk conforme registratie van alle benodigde gegevens.
 • Automatische Registratie: Geniet van het gemak van automatische registratie, waardoor kostbare tijd wordt bespaard
 • Notificaties en Alarmeringen: Ontvang real-time notificaties via e-mail, waardoor je direct op de hoogte bent van belangrijke gebeurtenissen en afwijkingen, zodat je proactief kunt handelen.
 • Eenvoudig exporteren: De data is eenvoudig te exporteren, waardoor je snel toegang hebt tot de benodigde informatie voor rapportages en analyses.

Zakelijke toepassing van rittenregistratie

Met de geavanceerde Folloow GPS trackers ben je verzekerd van diepgaand inzicht in de activiteiten van jouw bedrijfsvoertuigen en personeel. Dit systeem biedt een allesomvattend overzicht van ritten en routes, waardoor je de efficiëntie van jouw wagenpark kunt optimaliseren.

Daarnaast geeft Folloow inzicht in de gereden snelheden, waardoor je de veiligheid op de weg kunt waarborgen en het rijgedrag van jouw personeel kunt monitoren. Real-time notificaties via e-mail houden je direct op de hoogte van belangrijke gebeurtenissen en afwijkingen, waardoor je proactief kunt handelen.

Eenvoudige belastingnaleving met onze geautomatiseerde registratie

Onze trackers zorgen voor een naadloze naleving van belastingeisen door automatische registratie van alle benodigde gegevens. Hierdoor bespaar je niet alleen kostbare tijd, maar voorkom je ook mogelijke boetes en administratieve rompslomp.

Eenvoudig beheer en flexibele analyse met onze intuïtieve software

Onze gebruiksvriendelijke software maakt het beheren van rittenregistratie eenvoudig en toegankelijk voor iedereen in jouw organisatie. Met de mogelijkheid om data moeiteloos te exporteren, behoud je flexibiliteit in het analyseren en rapporteren van jouw ritteninformatie.

Rittenregistratie bijhouden als zzp’er

Het is noodzakelijk om een rittenregistratie bij te houden om zowel zakelijke als privé kilometers te registreren. Dit is een vereiste om aan te tonen dat je een bedrijfsauto voornamelijk gebruikt voor zakelijke doeleinden. Gebruik van een zakelijke auto voor privédoeleinden wordt door de Belastingdienst beschouwd als loon in natura, wat onderhevig is aan belasting via de loonheffing, ook bekend als fiscale bijtelling.

Indien je meer dan 500 kilometer per jaar privé rijdt met een zakelijke auto, wordt er bijtelling toegepast. Dit bedrag wordt toegevoegd aan de winst die jouw bedrijf dat jaar genereert.

Voor zelfstandige ondernemers (zzp'ers) is het verstandig om altijd een kilometerregistratie te handhaven. Deze registratie is essentieel om de btw-aftrek voor jouw zakelijke auto te kunnen bepalen, waarbij wordt vastgesteld welk percentage zakelijk en privé is.

Indien jouw rittenregistratie niet aan de gestelde eisen voldoet en je bovendien geen bijtelling betaalt, loop je het risico op een aanzienlijke verzuimboete. De Belastingdienst voert willekeurige controles uit op de kilometeradministratie van ondernemers, waarbij de boete kan oplopen tot meer dan € 5000. In de meeste gevallen zal je een percentage van dit maximale boetebedrag moeten betalen. Uiteraard is het wenselijk om dit te voorkomen.

Om boetes te voorkomen, is het verstandig om Folloow GPS-trackers aan te schaffen. Met deze trackers krijg je helder inzicht in het gebruik van je voertuigen door personeel, waardoor je de registratie nauwkeurig kunt bijhouden.

Overgang naar 4G GPS trackers

Bereid je wagenpark voor op de toekomst door vóór april 2025 over te stappen op 4G GPS trackers. Het 2G-netwerk verdwijnt, en om continuïteit te waarborgen, is een upgrade noodzakelijk. Heb je al een GPS-trackerprovider? Dan nodigt Folloow je uit om te bespreken hoe wij een soepele overgang naar 4G GPS trackers kunnen realiseren. Profiteer van modernisering met Folloow en verzeker jezelf van betrouwbaarheid en verbeterde prestaties.

Optimaliseer je wagenparkbeheer met Folloow

Folloow GPS trackers bieden niet alleen nauwkeurige rittenregistratie, maar vormen ook een krachtig instrument voor effectief wagenparkbeheer. Vereenvoudig jouw zakelijke rittenregistratie en breng de controle naar een hoger niveau met Folloow. Ontdek vandaag nog de voordelen voor jouw onderneming.

Hoe Folloow uw bedrijf kan ondersteunen

Rittenregistratie van Folloow is er natuurlijk om u te helpen. Maar bij Folloow blijft het niet bij het simpelweg leveren van de systemen. Wij helpen u namelijk verder.

Informatie
Dankzij notificaties en alarmeringen heeft u altijd direct de juiste informatie. Zo kunt u direct ingrijpen waar nodig.
Rapportages
Grip op uw wagen- en machinepark dankzij de uitgebreide rapportages die u in het platform van Folloow kunt uitdraaien. Op maat en direct geleverd.
Geofencing
Plaats een virtuele omheining rond een door u aangegeven gebied. Verlaat het voertuig dit gebied? Dan krijgt u direct een notificatie.
Inzicht
Weet precies hoeveel kilometer uw voertuigen rijden om de efficiëntie te verhogen en kosten te besparen.
Controle
Rijdt iemand te hard of agressief (bijvoorbeeld door hard te remmen)? U krijgt hier een melding van zodat u dit kunt aankaarten.
Interesse in de rittenregistratie van Folloow?

Ontvang een offerte op maat. Voor elke bedrijfsuitdaging heeft Folloow een passende oplossing! Vraag vandaag nog een offerte aan en ontvang een vrijblijvend voorstel.