Met een gerust gevoel meer ontdekken en ondernemen

Voertuigvolgsysteem abonnement

Er zijn veel aanbieders van voertuigvolgsystemen, met en zonder abonnement. Waarom zou ik een abonnement nemen?

Hoe werkt een voertuigvolgsysteem abonnement?

Een voertuigvolgsysteem is te vergelijken met een mobiele telefoon, maar in plaats van gesprekken verstuurd het voertuigvolgsysteem datapakketjes van de positie van het voertuig of andere diensten die zijn ingesteld. De positiebepaling wordt gedaan door een netwerk van satellieten, maar de communicatie van het voertuigvolgsysteem naar het platform waarop de positie te zien is, gebeurd via een simkaart.

Ieder voertuigvolgsysteem met een abonnement heeft een simkaart in de unit zitten die communiceert met een van de providers. Dit zijn abonnementen die door de aanbieders van voertuigvolgsystemen worden afgesloten met de providers en kosten hen maandelijks een bepaald tarief.

Voertuigvolgsysteem platform bij uw abonnement

Daarnaast wordt er aan de klant van het voertuigvolgsysteem een platform ter beschikking gesteld waarop men het voertuig kan volgen, ook hier worden kosten voor gemaakt. Denk hierbij aan licenties voor Google Maps. Wanneer u een voertuigvolgsysteem aanschaft met een abonnement, kunt u er vanuit gaan dat u uitgebreide functies op het platform heeft en uw voertuig life kunt volgen zonder concessies.

Voertuigvolgsysteem abonnement aanbod van Folloow

Folloow biedt een abonnement vanaf € 6,50 per maand excl BTW en u kunt uw voertuig volgen in 88 landen. Daarnaast zitten er nog tal van extra diensten in het abonnement.

Interesse in een volgsysteem van Folloow?

Neem dan gemakkelijk contact met ons op en licht jouw situatie toe. Wij denken vrijblijvend met je mee!

We helpen je graag verder

Stuur ons een berichtje of stel je vraag via de telefoon! Wij hechten veel waarde aan jouw vraag en staan je snel en vriendelijk te woord.

+31 (0)85 2109011 +32 (0)3 500 95 95 sales@folloow.com

Ma. t/m vr. van 08.30 tot 12.00 uur
en van 13.00 tot 17.00 uur
Reactie binnen 24 uur

Neem contact op