Met een gerust gevoel meer ontdekken en ondernemen

Waarom voortuigvolgsystemen voor een particulier?

Vaak wordt gedacht dat een voertuigvolgsysteem duur is en alleen nodig is voor exclusieve voertuigen. Dit zijn systemen die worden verplicht door de verzekeringsmaatschappij. Vaak zijn dit voertuigen die aangeschaft zijn bij een leasemaatschappij en waarbij de berijder geen emotionele band heeft met het voertuig. Mocht er niet met het voertuig gebeuren, belt hij met de leasemaatschappij en er staat een nieuw voertuig klaar.

Voertuigvolgsystemen voor particuliere toepassingen

Een particulier denkt niet na over een voertuigvolgsysteem, dat is te duur en mijn voertuig is goed verzekerd. Een particulier koopt een voertuig vaak uit eigen zak en heeft daarvoor gespaard, lang gezocht naar een bepaald model of een voertuig helemaal opgeknapt. Denk hierbij aan een old timer, sportauto, camper, motor, quad, maar ook caravan of boot.

Mocht er iets met het voertuig gebeuren, dan heeft dit veel meer impact. Kan ik nog aan hetzelfde model komen? Al die uren die er in gestoken zijn? Voor een particulier is een voertuigvolgsysteem eigenlijk nog veel belangrijker.

Betaalbare voertuigvolgsystemen en abonnementen

Folloow heeft een laagdrempelig aanbod van betaalbare voertuigvolgsystemen en abonnementen. Deze diensten zijn niet alleen voor diefstal opvolging, maar voor meerdere doeleinden te gebruiken. Denk aan het terug kijken van een mooie rit en/of deze rit delen met familie en vrienden. Weten waar je voertuig staat geparkeerd wanneer je een stad aan het bekijken bent.

Maar ook belangrijk, de gemoedsrust wanneer je een dierbare kunt volgen, denk hierbij aan een zoon/dochter op haar scooter of een senior in een auto of op een scootmobiel zodat zij hun vrijheid kunnen behouden. Wil u meer weten over alle mogelijkheden die Folloow u kan bieden met de voertuigvolgsystemen voor de particulier? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Interesse in een volgsysteem van Folloow?

Neem dan gemakkelijk contact met ons op en licht jouw situatie toe. Wij denken vrijblijvend met je mee!

We helpen je graag verder

Stuur ons een berichtje of stel je vraag via de telefoon! Wij hechten veel waarde aan jouw vraag en staan je snel en vriendelijk te woord.

+31 (0)85 2109011 +32 (0)3 500 95 95 sales@folloow.com

Ma. t/m vr. van 08.30 tot 12.00 uur
en van 13.00 tot 17.00 uur
Reactie binnen 24 uur

Neem contact op