Met een gerust gevoel meer ontdekken en ondernemen

Materieelbeheer

  • 24/7 Live GPS-tracking
  • Altijd inzicht in locatie materieel
  • Meldingen bij beweging en start/stop
  • Eenvoudige onderhoudsplanning
  • Geofencing tegen onverwachte activiteit
  • Nauwkeurige rittenregistratie
Voordelen GPS-trackers van Folloow

Onze voordelen

Live tracking
Volg al uw materieel in onze gebruiksvriendelijke app of portal, inclusief eenvoudige uitdraai van rapportages.
Veiligheid
De trackers zijn uitgerust ter preventie van diefstal, met o.a. startonderbreking, bewegings- en sabotagemeldingen en rookmelders.
Geofencing
Stel grenzen aan waar het materieel gebruikt wordt. Wordt er een grens overschreden? Dan krijgt u direct een melding.
Registratie
Gedetailleerde registratie van gebruik van het materieel. Zo weet u hoeveel gebruiksuren het materieel op de teller heeft staan.
Service
Op al onze trackers krijgt u standaard 3 jaar garantie én wij verzorgen de volledige installatie ervan.

Beheer uw Materieel met GPS-tracking

U heeft een onderneming of werkt bij een bedrijf waar veel waardevol materieel in de inboedel zit. Dat is natuurlijk materieel dat u goed wil beschermen, wil onderhouden en waar u in het algemeen zuinig op bent. Dankzij de GPS-trackers van Folloow kunt u dit materieel op een professionele manier in de gaten houden, beschermen en optimaliseren. 

Of het nu gaat om bedrijfswagens, (land)bouwmachines of ander waardevol materieel: houd de controle met de slimme trackers van Folloow.

Toepassingen GPS-trackers voor Materieel

Waardevol materieel vind je in veel verschillende branches en bedrijven. De volgsystemen van Folloow zijn daarom ook op veel verschillende manieren toepasbaar. We zetten een aantal voorbeelden voor u op een rij.

Hoveniers

Grasmaaiers en andere machines voor in de tuin zijn natuurlijk waardevolle materialen voor hoveniers. Niet alleen beschermt u ze met onze trackers tegen diefstal en vandalisme, u maakt eenvoudig een dagplanning, controleert wanneer welke machine is gebruikt ter controle en plant het materieel kost efficiënt in om klanten sneller te helpen.

Aannemer

Op een bouwplaats of -locatie gebruikt u als aannemer veel waardevol materieel. Bouwplaatsen zijn tegenwoordig vaker mikpunt van criminelen. Met de trackers beschermt u het materieel, ook op momenten dat er minder toezicht is. Bovendien registreert u precies wanneer het materieel gebruikt wordt om de onderhoudsplanning nauwkeurig in te vullen.

Transporteur / Dienstverlener

Een uitgebreid wagenpark zorgt voor veel zorgen: benzineprijzen, onderhoud, schade, illegaal gebruik. De GPS-trackers van Folloow kunnen een aantal van deze zorgen wegnemen door een stuk automatisering. Abnormaal gebruik, kosten-efficiënt plannen en onderhoudsplanning zijn allemaal onderdelen waar u direct grip op hebt.

Argrariër

Registreer eenvoudig welke ritten u maakt op het land en zie direct waar uw voertuigen zich op ieder moment van de dag begeven. Met onze GPS-trackers hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de materialen waar u niet zonder kunt.

Deze ondernemers ging u voor

Bij veel verschillende ondernemers en bedrijven hebben wij al GPS-trackers mogen installeren. Zij maken nu naar tevredenheid gebruik van onze producten én werken samen met ons om grip te krijgen op hun waardevolle bedrijfsmaterieel. Zo helpen wij niet alleen met de installatie van de trackers, maar denken wij ook mee met het optimale gebruik ervan en helpen wij om de juiste inzichten uit de data te halen. Zij vertellen u er graag meer over.

Meer informatie?

Wij snappen het als u nog vragen hebt over de werking van GPS-trackers of over de specifieke mogelijkheden voor uw onderneming of bedrijf die u mogelijk op deze pagina hebt gelezen. Daar helpen wij u natuurlijk graag bij. Via onderstaande link kunt u ons eenvoudig een bericht sturen en daar komen wij zo snel mogelijk (binnen 24 uur) op terug. Liever direct bellen? Dat kan natuurlijk ook! Wij zijn bereikbaar via +31 (0)85 2109011 (Nederland) of +32 (0)3 500 95 95 (België). Ook kunt u ons een mail sturen via sales@folloow.com.

Interesse in materieelbeheer?

Ontvang een offerte op maat. Voor elke bedrijfsuitdaging heeft Folloow een passende oplossing! Vraag vandaag nog een offerte aan en ontvang een vrijblijvend voorstel.