Met een gerust gevoel meer ontdekken en ondernemen

Voertuigvolgsysteem

Altijd op de hoogte van uw zakelijke óf persoonlijke voertuigen? Met een voertuigvolgsysteem van Folloow kunt u heel eenvoudig uw voertuigen of materieel van waarde volgen. Zo heeft u op ieder moment inzicht in de huidige locatie, gereden routes, start/stop momenten en meer. Alles live en inzichtelijk in onze handige app en portal. 

  • Altijd inzicht in voertuigen en materiaal
  • 24/7 Live GPS-tracking
  • Rittenregistratie tot 36 maanden
  • Meldingen bij beweging en start/stop
  • Eenvoudige onderhoudsplanning
  • Geofencing tegen onverwachte activiteit
Voordelen GPS-trackers van Folloow

Onze voordelen

Veiligheid
De trackers zijn uitgerust ter preventie van diefstal, met o.a. startonderbreking en bewegings- en sabotagemeldingen
Registratie
Eenvoudige rittenregistratie, inclusief chauffeurs ID en een snelle onderhoudsplanning
Tracking
Volg alles in onze gebruiksvriendelijke app of portal, inclusief eenvoudige uitdraai van rapportages
Service
Folloow installeert de voertuigvolgsystemen op locatie én u krijgt 3 jaar garantie op alle hardware. Onze service is bovendien maandelijks opzegbaar
Betrouwbaar
Onze kwaliteitstrackers zijn een betrouwbare bron van info voor al uw waardevolle voertuigen

Zakelijke toepassing voertuigvolgsysteem

Heeft u een huurvloot van personenauto’s, bestel- of vrachtwagens? Bouwmaterieel of -voertuigen op locatie? Of ander materieel dat u graag goed beveiligt en volgt? Dan zijn de voertuigvolgsystemen van Folloow de juiste oplossing. De trackers zijn ideaal voor zakelijk gebruik, omdat ze geavanceerd zijn en uitgerust met veel mogelijkheden. Zo bieden ze diefstalpreventie door middel van een bewegings- en sabotagemeldingen en een startonderbrekingssysteem.

Transport & distributie

De GPS-trackers bieden de mogelijkheid voor gedetailleerde informatievoorziening. Gebruikt u de trackers voor bestel- of vrachtwagens in de transport en distributie? U kunt precies de route volgen en zelfs zien wanneer en hoe lang de deur van de trailer open is geweest. Hierdoor kunt u klanten eenvoudig op de hoogte brengen van de status van zendingen. Door een ID-systeem voor chauffeurs, nauwkeurige rittenregistratie en uitgebreide ritgeschiedenis heeft u een betrouwbare database ter controle. Daarnaast kunt u het in- en uitcheck proces automatiseren en krijgt u meldingen bij route afwijkingen en snelheidsovertredingen.

Werkmaterieel

Werkmaterieel is uiteraard onderhevig aan slijtage en tijdig onderhoud is hierbij essentieel. U wilt voorkomen dat het materiaal kapot gaat en uit de running ligt. Dankzij onze voertuigvolgsystemen ziet u precies het gebruik én verbruik van het materieel en kunt u eenvoudig tijdig onderhoud in plannen. Daarnaast kunt u geofencing instellen om te voorkomen dat het materieel de ingestelde locatie verlaat én is het eenvoudig opsporen bij de vervelende omstandigheid van diefstal of vermissing.

Lease & verhuur

Bij personenauto’s is een goede rittenregistratie essentieel. Met de GPS-trackers kunt u eenvoudig (zakelijke ritten) en woon-werkverkeer in kaart brengen. U kunt al deze informatie inzetten voor brandstofoptimalisatie en de planning van het onderhoud aan de auto’s of wagens.

Persoonlijke toepassing voertuigvolgsysteem

U bent in het bezit van één of meerdere (waardevolle) voertuigen: personenauto’s, motoren, oldtimers, bestel- of vrachtwagens, etc. Wat uw waardevolle voertuig ook is (en of het nu gaat om emotionele of materiële waarde), u bent er zuinig op en neemt alle voorzorgsmaatregelen om dit bezit te beschermen. De voertuigvolgsystemen van Folloow bieden u zekerheid, veiligheid en meer.

Want maakt u mooie tour of rally tijdens de vakantie? Dan vindt u deze eenvoudig terug in de app. Ook dat maakt de GPS-trackers van Folloow zo waardevol!

Overal bruikbaar: in binnen- én buitenland

De voertuigvolgsystemen van Folloow zijn niet alleen in Nederland of de Benelux te gebruiken. In maar liefst 88 landen kunt u de voertuigen volgen. De trackers maken namelijk gebruik van 4G hardware, waardoor ze in grote delen van de wereld eenvoudig te volgen zijn.

Voertuigvolgsysteem abonnement

Om optimaal gebruik te kunnen maken van de voertuigvolgsystemen van Folloow, neemt u direct ook een abonnement af bij de aanschaf. Met dit abonnement worden de GPS-trackers namelijk uitgerust met een simkaart. Deze kaart zorgt ervoor dat alle trackers individueel en continu data kunnen versturen, zodat u de voertuigen live kunt volgen en alle informatie krijgt die u nodig heeft. Zonder concessies.

Hoe Folloow uw bedrijf kan ondersteunen

De voertuigvolgsystemen van Folloow zijn er natuurlijk om u te helpen. Maar bij Folloow blijft het niet bij het simpelweg leveren van de systemen. Wij helpen u namelijk verder.

Informatie
Dankzij notificaties en alarmeringen heeft u altijd direct de juiste informatie. Zo kunt u direct ingrijpen waar nodig.
Rapportages
Grip op uw wagen- en machinepark dankzij de uitgebreide rapportages die u in het platform van Folloow kunt uitdraaien. Op maat en direct geleverd.
Geofencing
Plaats een virtuele omheining rond een door u aangegeven gebied. Verlaat het voertuig dit gebied? Dan krijgt u direct een notificatie.
Inzicht
Weet precies hoeveel kilometer uw voertuigen rijden om de efficiëntie te verhogen en kosten te besparen.
Controle
Rijdt iemand te hard of agressief (bijvoorbeeld door hard te remmen)? U krijgt hier een melding van zodat u dit kunt aankaarten.
Interesse in de voertuigsystemen van Folloow?

Ontvang een offerte op maat. Voor elke bedrijfsuitdaging heeft Folloow een passende oplossing! Vraag vandaag nog een offerte aan en ontvang een vrijblijvend voorstel.