Met een gerust gevoel meer ontdekken en ondernemen

"Een fijne lokale partner die ons goed begrijpt en flexibel kan inspelen op onze behoeften."

Manfred Jacobs Jacobs Elektro Groep
Manfred Jacobs

Jacobs Elektro Groep

Fijne lokale partner

Tijd voor venieuwing! Voorheen werkten wij met track en trace systemen op een 2G-netwerk, maar vanwege de overstap naar een 4G-netwerk besloten we te gaan samenwerken met Folloow, een lokale partner die GPS-trackers levert. Wij ervaren de samenwerking met Folloow positief, waarderen het persoonlijke contact en de snelle en duidelijke terugkoppeling. Wij kunnen andere bedrijven met een groot wagenpark en veel kilometers zeker aanraden om samen te werken met Folloow. Vooral als je veel waarde hecht aan een lokale, persoonlijke benadering en snelle en accurate service. Een fijne lokale partner die ons goed begrijpt, meedenkt en flexibel kan inspelen op onze behoeften.

Efficiënt wagenparkbeheer en meer inzicht via track en trace systeem

Het track en trace systeem wordt gebruikt om een groot deel van ons wagenpark te volgen. Het systeem biedt ons vele voordelen, zoals het inzichtelijk maken van rij- en reistijden, locaties en kilometers van onze chauffeurs. Hierdoor kunnen we ons wagenpark efficiënter inzetten en beter plannen. Zeker als er spoedklussen tussendoor komen. Ook kunnen we op basis van de data bekeuringen doorbelasten aan de verantwoordelijke chauffeurs en eventuele discussies over werkuren met klanten bevestigen of weerleggen.

Daarnaast zit er op de bussen een privé-schakelaar, zo kunnen we inzien wanneer de auto voor privédoeleinden gebruikt wordt. Ook heb je direct inzage in de digitale urenregistratie van de chauffeurs en kun je ook zien wanneer een wagen toe is aan een onderhoudsbeurt. Leg alle data over elkaar en je ziet direct of alles klopt. Deze digitaliseringsslag heeft geleid tot meer efficiëntie en betere inzichten. De rapportages van het track en trace systeem zijn inzichtelijk via je desktop en er is ook al een app beschikbaar.

Het verhaal van Jacobs Elektro Groep

Jacobs Elektro Groep is een familiebedrijf dat ruim 68 jaar geleden begon in de winkel van de opa van Manfred Jacobs, directeur van Jacobs Elektro Groep. Aanvankelijk richtte het bedrijf zich op wit- en bruingoed en verlichting. Manfred nam 18 jaar geleden het bedrijf over van zijn vader en sindsdien is het blijven groeien. Momenteel heeft het bedrijf ruim 100 werknemers en is inmiddels al twee keer verhuisd naar een groter pand.

Jacobs Elektro Groep is een ervaren partner op het gebied van elektrotechnische installaties. Zij bieden duurzame maatwerkoplossingen voor klanten in de zakelijke en particuliere markt. Zij ontzorgen klanten door ze één aanspreekpunt te bieden voor elektrotechnische installaties, domoticasystemen, beveiligingssystemen, duurzame oplossingen en service en onderhoud. Ze werken voornamelijk in de retailindustrie en de MKB-markt en zijn actief in Nederland en België.

Andere GPS diensten van Folloow:

Op avontuur

Ga jij regelmatig op reis en maak je hierbij een onvergetelijke route, waarbij je je geen zorgen wilt maken over je voertuig? Volg dan veilig en gemakkelijk jouw unieke reis met Folloow!

Op avontuur

Zakelijke oplossing

Ben jij de eigenaar of planner van een mooie onderneming? Verlies nooit het overzicht en werk efficiënt en kostenbesparend met Folloow. De GPS-trackers van Folloow maken ritten- en kilometerregistr...

Zakelijke oplossing

Volg jouw eigendom

Bezit jij een prachtige oldtimer, gepersonaliseerde sportmotor of super-de-luxe caravan? Deze staan niet altijd in het zicht, maar je bent er wel zuinig op!

Volg jouw eigendom

Interesse in een volgsysteem van Folloow?

Neem dan gemakkelijk contact met ons op en licht jouw situatie toe. Wij denken vrijblijvend met je mee!

We helpen je graag verder.

Stuur ons een berichtje of stel je vraag via de telefoon! Wij hechten veel waarde aan jouw vraag en staan je snel en vriendelijk te woord.

+31 (0)85 2109011 +32 (0)3 500 95 95 sales@folloow.com

Ma. t/m vr. van 08.30 tot 12.00 uur
en van 13.00 tot 17.00 uur
Reactie binnen 24 uur

Neem contact met ons op

Wat zeggen onze klanten?

"GRASROBOTS.be kiest voor zijn dispatch en opvolging van hun techniekers en installateurs voor Folloow"

Grasrobots.be kiest voor GPS trackers van Folloow om meer grip te krijgen op zijn bedrijf.

Nico Janssens Grasrobots.be
Nico Janssens

Grasrobots.be

Deze referentie lezen

"Met het systeem van Folloow heb ik een gerust gevoel dat ik altijd kan zien waar mijn auto is."

Peter weet altijd waar zijn BMW is, door gebruik te maken van een GPS-tracker van Folloow.

Peter Particuliere gebruiker
Peter

Particuliere gebruiker

Deze referentie lezen