Met een gerust gevoel meer ontdekken en ondernemen

Familieleden en dierbaren

Ben jij zuinig op jouw dierbaren? Zou je ze het liefste altijd kunnen beschermen en willen weten waar zij zijn, wanneer ze je nodig hebben? Volg dan gemakkelijk hun voertuig met een GPS tracker van Folloow!

De veiligheid van je familie

De veiligheid van je familie en dierbaren is voor jou het allerbelangrijkst. Heb je bijvoorbeeld een dochter die voor haar zestiende verjaardag een scooter heeft gekregen, terwijl je zoon net zijn rijbewijs heeft gehaald en de auto van pa en ma mag gebruiken. Of gaat oma regelmatig op pad met de scootmobiel, maar wordt zij inmiddels ook een jaartje ouder en vergeetachtiger. Dan wil je graag een oogje in het zeil kunnen houden en ze snel kunnen localiseren als ze je nodig hebben. Even checken waar je dochter is op de weg terug van een feestje of dat oma veilig is thuisgekomen na een verjaardag.

Beschermd gevoel met Folloow

Met de GPS-tracker van Folloow kun je precies zien waar jouw dierbare zich op dat moment bevindt. Is je dochter al op de weg terug van haar feestje? In de handige online portal kun je precies zien waar ze op dat moment rijdt. Is oma de weg kwijtgeraakt en te ver van huis? Met Folloow kun je instellen dat je een bericht ontvangt als ze zich buiten een aangegeven gebied bevindt. Zo kun je ze met een gerust hart op pad laten gaan en direct ingrijpen als er iets mis dreigt te gaan.

Het gebruik en de aanschaf van Folloow

Een GPS tracker van Folloow is gemakkelijk in gebruik en geeft veel informatie weer over de locatie van jouw dierbaren. Zo kun je met Folloow:

  • Altijd de locatie live inzien
  • Meldingen instellen per email of SMS
  • Gegevens van een jaar terugkijken
  • De gegevens exporteren en opslaan

Schaf eenvoudig je eigen Folloow GPS tracker aan in onze webshop! 

Andere GPS diensten van Folloow:

Bescherm jouw dierbaren

Heb jij dierbaren die je graag wilt beschermen en helpen wanneer dit nodig is? Een jonge zoon of dochter die graag op de scooter laat 's avonds door de stad rijdt? Maak je geen zorgen: volg ze gema...

Bescherm jouw dierbaren

Wat zeggen onze klanten?

"Een fijne lokale partner die ons goed begrijpt en flexibel kan inspelen op onze behoeften."

Tijd voor vernieuwing! Voorheen werkten wij met track en trace systemen op een 2G-netwerk, maar vanwege de overstap naar een 4G-netwerk besloten we te gaan samenwerken met Folloow, een lokale partner die GPS-trackers levert.

Manfred Jacobs Jacobs Elektro Groep
Manfred Jacobs

Jacobs Elektro Groep

Deze referentie lezen

"GRASROBOTS.be kiest voor zijn dispatch en opvolging van hun techniekers en installateurs voor Folloow"

Grasrobots.be kiest voor GPS trackers van Folloow om meer grip te krijgen op zijn bedrijf.

Nico Janssens Grasrobots.be
Nico Janssens

Grasrobots.be

Deze referentie lezen

Interesse in een volgsysteem van Folloow?

Neem dan gemakkelijk contact met ons op en licht jouw situatie toe. Wij denken vrijblijvend met je mee!

We helpen je graag verder

Stuur ons een berichtje of stel je vraag via de telefoon! Wij hechten veel waarde aan jouw vraag en staan je snel en vriendelijk te woord.

+31 (0)85 2109011 +32 (0)3 500 95 95 sales@folloow.com

Ma. t/m vr. van 08.30 tot 12.00 uur
en van 13.00 tot 17.00 uur
Reactie binnen 24 uur

Neem contact op