Met een gerust gevoel meer ontdekken en ondernemen

Planners en innovateurs

Ben jij verantwoordelijk voor de planning in de organisatie? Is dit een onoverzichtelijke en tijdrovende klus, waarvan je denkt dat het beter moet kunnen? Haal het maximale uit de organisatie met Folloow.

Een drukke organisatie

Een efficiënt bedrijf begint bij een goede planning. De aanvragen stromen dagelijks binnen en er zijn veel materialen, personeel en voertuigen om in te zetten. Hoe pak je dit zo effectief mogelijk aan, oftewel: hoe krijg je alles op de juiste tijd, op de juiste plaats. En hoe gaan hier zo min mogelijk uren bij verloren? De taak van de planning is geen eenvoudige, maar met de GPS-trackers van Folloow maken we deze wel een stukje makkelijker.

Folloow helpt

Minder en makkelijker werk en een beter overzicht: het is de essentie van werken met Folloow. De planning is duidelijker, alle materialen en voertuigen zijn in beeld en personeel weet waar ze naar toe kunnen en wat ze bij zich hebben. Komt er een spoedgeval binnen? Dan kun je direct zien wie zich dichtbij de situatie bevindt en of de desbetreffende persoon de juiste apparatuur bij zich heeft. Op deze manier wordt het behalen van deadlines op de afdeling planning makkelijker gehaald en haal je alles uit de inzet van het personeel.

De voordelen van Folloow in jouw bedrijfsvoering

Met Folloow krijg je inzicht in onder andere: 

  • routes 
  • kilometers
  • gebruikstijden
  • sabotagemelding
  • snelheidsmeldingen
  • rookmelding
  • overmatig gebruik 

Het systeem is eenvoudig toe te passen in de planning. Zo weet je direct waar je je personeel kunt inzetten. Lees ook meer over de voordelen in dit artikel over het zakelijk gebruik van de GPS-tracker

Een onnodige kostenpost?

Absoluut niet! Het gebruik van Folloow verdient zich snel terug. Je kunt gerust tientallen procenten effectiever werken en meer omzet draaien, door slimmer om te gaan met tijd en middelen. Dat alleen al maakt het de investering in de GPS-trackers van Folloow helemaal waard.

Ben je geinteresseerd? Neem contact op met ons en wij geven vrijblijvend advies en informeren over onze tarieven.

Andere GPS diensten van Folloow:

Zakelijke oplossing

Ben jij de eigenaar of planner van een mooie onderneming? Verlies nooit het overzicht en werk efficiënt en kostenbesparend met Folloow. De GPS-trackers van Folloow maken ritten- en kilometerregistr...

Zakelijke oplossing

Wat zeggen onze klanten?

"Een fijne lokale partner die ons goed begrijpt en flexibel kan inspelen op onze behoeften."

Tijd voor vernieuwing! Voorheen werkten wij met track en trace systemen op een 2G-netwerk, maar vanwege de overstap naar een 4G-netwerk besloten we te gaan samenwerken met Folloow, een lokale partner die GPS-trackers levert.

Manfred Jacobs Jacobs Elektro Groep
Manfred Jacobs

Jacobs Elektro Groep

Deze referentie lezen

"GRASROBOTS.be kiest voor zijn dispatch en opvolging van hun techniekers en installateurs voor Folloow"

Grasrobots.be kiest voor GPS trackers van Folloow om meer grip te krijgen op zijn bedrijf.

Nico Janssens Grasrobots.be
Nico Janssens

Grasrobots.be

Deze referentie lezen

Interesse in een volgsysteem van Folloow?

Neem dan gemakkelijk contact met ons op en licht jouw situatie toe. Wij denken vrijblijvend met je mee!

We helpen je graag verder

Stuur ons een berichtje of stel je vraag via de telefoon! Wij hechten veel waarde aan jouw vraag en staan je snel en vriendelijk te woord.

+31 (0)85 2109011 +32 (0)3 500 95 95 sales@folloow.com

Ma. t/m vr. van 08.30 tot 12.00 uur
en van 13.00 tot 17.00 uur
Reactie binnen 24 uur

Neem contact op