Met een gerust gevoel meer ontdekken en ondernemen

Avonturiers

Ga jij regelmatig op reis en maak je hierbij een onvergetelijke route? Kom je op plaatsen die je nooit wilt vergeten en wil je je hierbij geen zorgen hoeven te maken over jouw voertuig? Volg dan veilig en gemakkelijk jouw unieke reis met Folloow!

Zorgeloos op avontuur

Op vakantie wil je zonder zorgen op avontuur en even helemaal ontspannen. Samen met het gezin op reis met de camper door Frankrijk, rijdend langs de mooiste Franse dorpjes, wijngaarden en heerlijke meertjes. Of met een grote groep vrienden op de motor, tourend door het prachtige Schotland!

Wanneer je een passie hebt voor reizen, wil je je alleen daar mee bezig houden. Je wilt foto's maken van het uitzicht, elkaar en de mooie herinneringen en niet van de route op de kaart of de stalplaats van jouw camper of motor! Dit zijn zaken waar je je geen zorgen hoeft te maken met Folloow. 

Jouw reis makkelijker, veiliger en leuker

Met Folloow maak je jouw reis makkelijker, veiliger en leuker. Je hoeft je namelijk geen zorgen te maken over waar je jouw voertuig hebt neergezet of welke route je hebt genomen! Met een geïnstalleerde GPS tracker kun je gemakkelijk de afgelegde route bekijken en de live locatie zien van jouw vervoersmiddel. En niet alleen jijzelf kan dit opzoeken, maar ook familie of vrienden kunnen zien waar je bent geweest!

Vergeet nooit meer de plaatsnaam van dat ene leuke dorpje of de naam van de panoramaweg die jullie gereden hebben. Je kunt zorgeloos op ontdekkingstocht en kunt de route, maar ook jouw voertuig, altijd terugvinden! Deel ook gemakkelijk jouw reis met vrienden via een GPX rapportage. 

Andere GPS diensten van Folloow:

Op avontuur

Ga jij regelmatig op reis en maak je hierbij een onvergetelijke route, waarbij je je geen zorgen wilt maken over je voertuig? Volg dan veilig en gemakkelijk jouw unieke reis met Folloow!

Op avontuur

Wat zeggen onze klanten?

"Een fijne lokale partner die ons goed begrijpt en flexibel kan inspelen op onze behoeften."

Tijd voor vernieuwing! Voorheen werkten wij met track en trace systemen op een 2G-netwerk, maar vanwege de overstap naar een 4G-netwerk besloten we te gaan samenwerken met Folloow, een lokale partner die GPS-trackers levert.

Manfred Jacobs Jacobs Elektro Groep
Manfred Jacobs

Jacobs Elektro Groep

Deze referentie lezen

"GRASROBOTS.be kiest voor zijn dispatch en opvolging van hun techniekers en installateurs voor Folloow"

Grasrobots.be kiest voor GPS trackers van Folloow om meer grip te krijgen op zijn bedrijf.

Nico Janssens Grasrobots.be
Nico Janssens

Grasrobots.be

Deze referentie lezen

Interesse in een volgsysteem van Folloow?

Neem dan gemakkelijk contact met ons op en licht jouw situatie toe. Wij denken vrijblijvend met je mee!

We helpen je graag verder

Stuur ons een berichtje of stel je vraag via de telefoon! Wij hechten veel waarde aan jouw vraag en staan je snel en vriendelijk te woord.

+31 (0)85 2109011 +32 (0)3 500 95 95 sales@folloow.com

Ma. t/m vr. van 08.30 tot 12.00 uur
en van 13.00 tot 17.00 uur
Reactie binnen 24 uur

Neem contact op