Met een gerust gevoel meer ontdekken en ondernemen

Bedrijfseigenaren

Ben jij de eigenaar van een mooie onderneming of organisatie? Dan ben je waarschijnlijk trots, maar ook zuinig op je spullen! Verlies nooit het overzicht en werk efficiënt en kostenbesparend met Folloow.

Een onderneming met waardevolle voertuigen en materialen

Hovenier, aannemer, installateur, argrariër. Voor ondernemers in alle takken van sport is het soms lastig om het overzicht te houden van de locatie van het materieel of van de bedrijfswagens. Dat zijn juist de spullen die van waarde zijn voor de onderneming. Materialen waarmee je niet zonder kan, waar een flinke investering aan vooraf ging en waarvan je ten alle tijde wil kunnen zien waar ze zijn en waar ze zijn geweest. 

Folloow helpt je

Met de GPS-trackers van Folloow heb je altijd en overal realtime inzicht in waar het materiaal op dit moment is en waar het is geweest. Dat is niet alleen handig voor bedrijfswagens, maar ook voor die dure grasmaaier, de nieuwe boormachine en al het andere materieel dat essentieel is voor jouw onderneming. In een oogopslag heb je inzichtelijk waar al het materieel is en kun je aan de slag met de planning voor de komende week. Bovendien kun je alerts instellen en wordt je volledig op de hoogte gehouden van bewegingen of het eventueel verlaten van een beveiligde zone.

Efficiënter en duurzamer

Door de locatie van personeel en materiaal inzichtelijk te maken, bespaar je veel tijd. Het zorgt bovendien voor een betere en optimale inzet van het beschikbare materiaal en laat jouw onderneming verder groeien. In de online portal heb je toegang tot verschillende rapportages met essentiële data, zoals datum, start- en eindtijd, start- en eindlocatie en de totale looptijd. Al deze zaken zorgen ervoor dat er binnen jouw onderneming efficiënter en duurzamer gewerkt kan worden. 

Een dure investering?

Wij hanteren voor onze GPS-trackers voordelige prijzen voor een zeer waardevolle, en relatief eenvoudige oplossing. De investering betaalt zich daarom dubbel en dwars terug!

Een aantal voordelen van GPS-trackers van Folloow: 

  • ritregistratie 
  • gebruikstijden
  • sabotagemelding
  • snelheidsmeldingen
  • rookmelding
  • overmatig gebruik 

.. en nog veel meer! 

Geïnteresseerd?

Via onderstaande link neem je eenvoudig contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij geven vrijblijvend advies en informeren je over onze tarieven. 

Andere GPS diensten van Folloow:

Zakelijke oplossing

Ben jij de eigenaar of planner van een mooie onderneming? Verlies nooit het overzicht en werk efficiënt en kostenbesparend met Folloow. De GPS-trackers van Folloow maken ritten- en kilometerregistr...

Zakelijke oplossing

Wat zeggen onze klanten?

"Een fijne lokale partner die ons goed begrijpt en flexibel kan inspelen op onze behoeften."

Tijd voor vernieuwing! Voorheen werkten wij met track en trace systemen op een 2G-netwerk, maar vanwege de overstap naar een 4G-netwerk besloten we te gaan samenwerken met Folloow, een lokale partner die GPS-trackers levert.

Manfred Jacobs Jacobs Elektro Groep
Manfred Jacobs

Jacobs Elektro Groep

Deze referentie lezen

"GRASROBOTS.be kiest voor zijn dispatch en opvolging van hun techniekers en installateurs voor Folloow"

Grasrobots.be kiest voor GPS trackers van Folloow om meer grip te krijgen op zijn bedrijf.

Nico Janssens Grasrobots.be
Nico Janssens

Grasrobots.be

Deze referentie lezen

Interesse in een volgsysteem van Folloow?

Neem dan gemakkelijk contact met ons op en licht jouw situatie toe. Wij denken vrijblijvend met je mee!

We helpen je graag verder

Stuur ons een berichtje of stel je vraag via de telefoon! Wij hechten veel waarde aan jouw vraag en staan je snel en vriendelijk te woord.

+31 (0)85 2109011 +32 (0)3 500 95 95 sales@folloow.com

Ma. t/m vr. van 08.30 tot 12.00 uur
en van 13.00 tot 17.00 uur
Reactie binnen 24 uur

Neem contact op